Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Нагородження шкіл за гуманітарну місію та запуск мрій учнівської спільноти – таким був черкаський останній дзвінок у тривожний час

Дата: 27.05.2022 09:46
Кількість переглядів: 13

Цього року останні дзвінки та випускні вечори у школярів відмінили, проте в місті все ж таки не залишли випускників без уваги, адже вони - символ нашого майбутнього, сили і перемоги.

Сьогодні черкаський міський голова Анатолій Бондаренко запросив на довірливе спілкування у сквер імені Богдана Хмельницького випускників та директорів шкіл, які від початку повномасштабної війни стали волонтерами та відкрили шкільні двері для внутрішньо-переміщених осіб та військових.

«Разом мріяли та спілкувались про майбутнє – сьогодні мав відверту та щиру зустріч із учнями одинадцятих класів наших шкіл. Усі вони – красиві, розумні, амбітні, талановиті. І зараз перед кожним із них відкриваються нові можливості й нові життєві етапи. На жаль, і ця зустріч, і останній дзвоник цього року проходять в умовах війни, у хвилини, коли наші хлопці мужньо тримають оборону та захищають нашу Україну від російських окупантів. Заради дітей та їхнього мирного майбутнього», - сказав міський голова.

У ході заходу директорів шкіл за активну громадянську позицію, патріотизм, доброчинність і співпрацю на терені допомоги українській армії Анатолій Васильович нагородив медалями «За сумлінну працю» та Подяками міського голови.

Звертаючись до випускників профільна заступниця міського голови Анастасія Чубіна відзначила, що це дійсно історичний випускний.

«Ви - наші випускники - наше майбутнє і наша надія. Ви мотивація для наших військових - боротися ще сильніше. Мотивація для нас, як влади, працювати ще наполегливіше. Рівняючись на вас, ми не можемо схибити чи поступитись. І я надзвичайно щаслива, що ви у нас – саме такі. Тож бажаю вам сили, віри у себе і нашу спільну перемогу, щастя і мирного неба.», - зазначила заступниця міського голови Анастасія Чубіна.

Також учні та випускники взяли участь у ініційованому департаментом освіти флешмобі. Кожен міг написати на підготовленому полотні побажання Україні та створити паперовий літачок із мрією-посланням і запустити своє бажання в майбутнє.


« повернутися

Вхід для адміністратора