Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

У дитячій музичній школі №5 відбувся звітний концерт у дещо незвичному форматі

Дата: 07.06.2021 09:46
Кількість переглядів: 15

На подвір’ї  школою розгорнувся справжній фестиваль «Симфонія родини».

На гостей та вихованців чекала не просто концертна програма з номерами вихованців, а безліч розваг – йога, різноманітні майстер-класи, спортивні змагання, ну і звісно ж тематичні фото-зони.

Від імені міського голови Анатолія Бондаренка та всього виконавчого комітету талановитий колектив педагогів та їх вихованців привітала та відзначила подяками заступниця міського голови Анастасія Чубіна.

 –Наші викладачі - дійсно професіонали своєї справи: креативні, прогресивні та талановиті. Тому і звітний концерт пройшов у такому незвичному форматі фестивалю з розвагами і святковою програмою, адже так захопливіше для дітей і батьків. До речі, саме на базі цієії школи реалізовується безліч масштабних та сучасних проектів, - говорить заступниця.

Звісно керівництво департаменту не залишило школу без подарунків та передало викладачам довгоочікувані вокальні мікрофони.

Також Анастасія Сергіїван відзначила, що важливо, щоб для дітей, які займаються у музичній школі, були створені гідні умови, адже це одна із запорук гарного результативного навчання. І власне саме тому цього року у школі буде відкрито осучаснений другий поверх, де буде створено новий осередок, в якому дітям буде займатись дійсно комфортно та зручно.


« повернутися

Вхід для адміністратора