Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Юні черкаські майстрині здобули перемогу у творчому конкурсі

Дата: 24.05.2021 09:57
Кількість переглядів: 13

Дипломами за високий рівень майстерності в традиційній техніці «Писанкарство» та подарунками VI творчого конкурсу «Олімпійська писанка» нагороджені вихованки ПНЗ «Багатопрофільний молодіжний центр» ЧМР: Владислава Пріхно та Катерина Саліванова.

20 травня у Львівському державному університеті фізичної культури імені Івана Боберського відбулися урочистості з нагоди підсумків конкурсу, який поєднав у собі мистецтво, спорт та національний колорит українських традицій. Цьогоріч на творчий захід було подано понад 200 виробів від юних митців із 6 областей України. Нагороди отримали 36 учасників зі Львівської, Волинської, Запорізької та Черкаської областей.

Конкурс проводиться з метою популяризації спорту та фізичної культури, здорового способу життя; сприяння розвитку творчості, художньої майстерності, креативності і виявлення талантів; створення в традиційній для України техніці писанкового розпису творів із використанням олімпійської тематики, популяризації цінностей (дружби, поваги, досконалості, чесної гри); сприяння комунікації молоді з українськими діячами спорту і мистецтва.


« повернутися

Вхід для адміністратора