Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Лише роботі, обраній за покликом душі, людина може бути віддана 36 років

Дата: 08.11.2021 10:09
Кількість переглядів: 11

Це, напевно, прозвучить нереально, але все своє життя присвятила роботі у бібліотечній системі Тетяна Якимівна Дубова, яка з 1985 року працювала директором  Черкаської міської централізованої бібліотечної системи. Вимоглива до себе і підлеглих, вона змогла модернізувати методи бібліотечної роботи та популяризувати серед черкасців любов до читання книг. Завдяки налагодженій співпраці з громадськими організаціями, КСН-ми, навчальними закладами різного рівня, розширенню мережі бібліотек, їх відвідування стало не звичайним вибором книг, а перетворилось на цікаве спілкування з однодумцями.

Під її керівництвом черкаські бібліотеки стали неодноразовими переможцями конкурсів та проєктів різного рівня, а у 2005 році отримали 12,5 тис дол США грантових коштів від Посольства США в Україні, за рахунок яких було відкрито Інтернет-центр. Наразі всі черкаські бібліотеки комп’ютерізовані, їх знають і цінують читачі.

Наразі Тетяна Якимівна поповнила ряди почесних пенсіонерів, залишивши по собі великий дружній колектив, справжню ефективну команду однодумців, закоханих, як і вона, у головну справу свого життя – бібліотеку та книги.  

Привітати її з такою знаковою подією у житті, подякувати за багаторічну роботу та висловити найкращі побажання завітала заступниця міського голови Анастасія Чубіна та в.о. директора департаменту освіти та гуманітарної політики Богдан Бєлов.

«Ви все життя присвятили роботі і, нарешті, у Вас з’явилась можливість присвятити вільний час собі та сім’ї. Ви залишаєтесь легендою та серцем бібліотечної системи міста», - зазначила Анастасія Чубіна і вручила від імені міського голови Анатолія Бондаренка та виконавчого комітету медаль «За сумлінну працю».

Долучаючись до привітань Богдан Бєлов та зазначив, що не часто можна знайти керівника, який би був на своєму місці, вирішував максимально оперативно та ефективно всі проблемні питання, вів колектив вперед, одночасно роблячи свій заклад передовим. «Попереду нові горизонти і я від щирого серця зичу Вам їх обов’язково досягти», - наголосив посадовець.


« повернутися

Вхід для адміністратора