Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Напередодні Дня Конституції України в Черкаському міському Будинку культури ім. І. Кулика відбувся благодійний концерт

Дата: 27.06.2023 17:40
Кількість переглядів: 18

Олександр Бабенко, Заслужений артист естрадного мистецтва України, талановитий автор та виконавець пісень, володар гран-прі міжнародного фестивалю «Чорна троянда» та чотирьох «Смарагдових лір» за найкращу пісню року, презентував свою творчу програму під назвою «Я син України».

З 2014 року і донині, пан Олександр неустанно виступає з концертами на передовій для воїнів Збройних Сил України, надихаючи їх мужністю та підтримкою. Цього разу він вирішив зібрати музичних шанувальників у Черкасах.

Під час виступів Олександра Бабенка лунали патріотичні, військові та ліричні пісні, які створив сам автор. Його чуттєва та потужна музика доторкнулася сердець кожного присутнього.

Ця святкова подія була прикрашена не лише чарівною музикою. Учасники зразкового ансамблю танцю «Ритм», Черкаської спеціалізованої школи №33 ім. В. Симоненка (керівник - Олена Нестула) та Народного ансамблю бального та естрадного танцю «Алегро» міського Будинку культури ім. І. Кулика (керівники - Заслужені працівники культури України Каріна і Анатолій Неверовські) додали до цього заходу свої хореографічні композиції. Їхні виразні та енергійні виступи доповнили музичну частину програми, створюючи неперевершену симфонію звуку та руху.


« повернутися

Вхід для адміністратора