Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Черкаських школярів запрошують дослідити рідне місто та отримати призи

Дата: 18.10.2021 10:12
Кількість переглядів: 25

Оголошуємо з 25 жовтня до 20 листопада Відкритий мапатон: Digital Cherkasy - унікальний захід, що зробить Черкащину ще більш туристичною та доступною завдяки картографічним сервісам OpenStreetMap та Mapillary.

Активних маперів запрошують дослідити Черкащину разом, навчитеся створювати фотопослідовності за допомогою Mapillary та наносити інформацію на OpenStreetMap.

Кращі позмагаються за призи: екшн-камеру, карти пам’яті, павербанки та стильні кепки.

До участі запрошуються всі, хто хоче зробити внесок у розвиток туризму Черкащини: редактори мап, велосипедисти, автомобілісти, студенти, школярі, активісти, туристи та всі зацікавлені жителі Черкащини. Цей мапатон доступний для всіх, незалежно від рівня підготовки.

Насамперед приділятимуть увагу:

Пішохідні Черкаси: фіксуємо об’єкти безпеки пішоходів, тротуари, переходи, проходи, проїзди для велотранспорту, доріжки, лежачі поліцейські, доступність проїзду на кріслах колісних, підйоми, спуски, доріжки в парках.

Туристична Черкащина: основні туристичні об’єкти області.

Мапатон організується проєктним офісом Digital Cherkasy разом із лабораторією інноваційного розвитку UNDP Ukraine / ПРООН в Україні за підтримки Міністерство цифрової трансформації України.

Хочете долучитися? Реєструйтеся! https://forms.gle/TNrUXnCYS1qvNK648


« повернутися

Вхід для адміністратора