Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Триває підготовка до 2023-2024 навчального року

Дата: 15.08.2023 19:14
Кількість переглядів: 34

Сьогодні під керівництвом заступниці міського голови Анастасія Чубіна разом із фахівцями департаменту освіти та гуманітарної політики відбулися консультації з директорами закладів загальної середньої освіти щодо стану готовності закладів до нового навчального року.

Під час обговорення з керівниками кожного навчального закладу були розглянуті питання, пов’язані з організацією мережі класів для учнів на наступний навчальний рік, кількістю учнів, які обрали індивідуальну форму навчання та учнів і педагогів, які знаходяться за кордоном.

Окрім того, керівники обговорили питання щодо наявності укриттів у навчальних закладах і кількості місць, які доступні в них, а також форми організації освітнього процесу з першого вересня та ідентифікацію можливих проблем, які можуть виникнути при організації навчання в новому навчальному році.

Директори закладів загальної середньої освіти активно долучилися до обговорення та поділилися своїми поглядами щодо оптимальних шляхів подолання можливих труднощів.

«Освіта посідає одне з найважливіших місць у функціонуванні та розвитку не лише міста, а й держави загалом. Тому, і місцева влада, і керівники, і вчителі, і батьки маємо докладати максимум зусиль, щоб з першого вересня діти навчалися у комфортних та безпечних умовах», - відзначила Анастасія Сергіївна.


« повернутися

Вхід для адміністратора