Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Із Днем Конституції України

Дата: 28.06.2023 09:00
Кількість переглядів: 18

Конституція – це важлива основа, на якій ґрунтується наша державність. Вона стає нашим щитом, який оберігає нас від диктатури та популізму. Саме завдяки Конституції ми маємо права, які гарантують нашу свободу й рівність перед законом.

У сьогоднішній боротьбі з ворогом важливо пам’ятати, що від нас залежить, чи дозволимо ми перетворити цей документ на формальність, адже в умовах повномасштабного вторгнення, наші воїни, волонтери та всі українці виборюють право й надалі залишатись вільною, суверенною, демократичною, унітарною та цілісною державою.

Щодня, на передовій, ціною власних життів, наші військові відстоюють кожну статтю головного закону України - Конституції. Вони виявляють справжній героїзм, захищаючи наше право на життя, свободу та майбутнє.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Із нагоди цього свята, ми підготували для вас добірку цитат відомих діячів української культури, які найкраще підходять до різних статей Конституції. Кожна цитата відображена у вигляді картинок, як символ об’єднання нашої культурної спадщини та законодавчої основи нашої держави.

Нехай ці цитати стануть натхненням для вас у вивченні та розумінні Конституції. Давайте разом боротися за її збереження та виконання, щоб наша країна стала ще сильнішою та процвітаючою.

Україна є і буде!


« повернутися

Вхід для адміністратора