Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Учні Черкаської загальноосвітньої школи №32 отримали подарунки у вигляді гаджетів та солодощів

Дата: 16.08.2023 12:17
Кількість переглядів: 31

Сьогодні заступниця міського голови Anastasiia Chubina, депутат Черкаської міської ради Араік Мкртчян та Громадська організація «Nova Ukraine» підготували для дітей, які, як ніхто інший, відчули на собі, що таке війна.

Це дітки, які разом зі своїми родинами знайшли прихисток у нашому місті, тікаючи від жорстокої війни та діти, чиї батьки з честю віддали своє життя, захищаючи рідну країну та свої сім’ї. Молоді українці наразі навчаються в Черкаська ЗОШ №32, відвідують різноманітні гуртки та поступово адаптуються. Серед них також Роман Куценко та Ганна Поліщук – майстри спорту України з параолімпійського плавання та багаторазові призери чемпіонатів та кубків.

Ноутбуки, які отримали учні значно спростять процес навчання та стануть корисними у проведенні цікавого та пізнавального дозвілля. Крім того, вони можуть стати чудовим інструментом для творчості.

«Наші діти ще зовсім юні, але їм уже довелося пережити чимало випробувань, тому сьогодні хочеться подарувати їм тепло, позитивні емоції та посмішки. Ці подарунки – найменше, що ми можемо для них зробити. Дякуємо за небайдужість та підтримку», - відзначила Анастасія Сергіївна.

Дякуємо менеджеру проєкту фонду Nova Ukraine Oleg Kritsun, представникам фонду Svitlana Cherkashenko, Oleh Cherkashenko, Світлана Костенко, Сергей Костенко, депутату Черкаської міської ради Араік Рафікович Мкртчян за подарунки та підтримку.


« повернутися

Вхід для адміністратора