Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Черкаси святкують свій День народження. Як це буде?

Дата: 07.09.2021 10:17
Кількість переглядів: 11

Цього року нашому місту виповнюється 735 років. За традицією святкування припадає на треті вихідні вересня. Тож, 18 та 19 вересня на черкасців та гостей міста чекає безліч розваг, улюбленої музики та смачної їжі.

Долина троянд знову стане епіцентром масштабних святкувань. Саме тут 18 вересня черкасців та гостей міста вражатиме яскраве лазерне «LED SHOW», дививуватимуть оригінальні дитячі швидкісні перегони, «Che Food Fest» вразить різновидами кулінарних смаколиків та лаунж зонами. На вечірньому концерті запалюватимуть українські зірки Наталія Могилевська та гурт «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ». А доповнять свято ексклюзивні фотозони, цікавинки від черкаських митців, концерти, фудзони та ще багато локацій, що обов’язково створять святковий теплий настрій, спогади від якого зігріватимуть містян холодними осінніми вечорами.

На завершення святкового вікенду, 19 вересня, на всіх чекає діджей-вечірка у найромантичнішому місці з прекрасним видом на Дніпро - парку ім. Б. Хмельницького. Вразить феєричним завершенням вже улюблений містянами Мистецький простір на Хрещатику, романтичний вечір класичної музики та ще безліч цікавих сюрпризів, що стануть приємним завершенням святкувань.

Тож запрошуємо провести незабутні вихідні на святкуванні нашого Дня народження!

Слідкуйте за нашими анонсами, далі буде детальніше і ще цікавіше...


« повернутися

Вхід для адміністратора