Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Талановиті черкасці представили неймовірне розмаїття паперових робіт

Дата: 04.11.2022 10:17
Кількість переглядів: 13

Щорічно під час осінніх канікул у позашкільному навчальному закладі «Багатопрофільний молодіжний центр» організовують та проводять виставку-конкурс «Мистецтво оригамі». У цьому році вихованці відділу декоративно-прикладної творчості представили неймовірне розмаїття паперового дива на тему «Мальовнича Україна».

Загалом на виставці експоновано 56 виробів у наступних номінаціях: «класичне оригамі», «просте композиційне оригамі», «сувеніри на основі оригамі», «одяг, аксесуари, прикраси», «кусудами», «друге життя старої книжки», «вироби в техніці «кірігамі», «гофрування». Дитячі роботи компетентне журі закладу оцінили за візуальне враження, трудомісткість виготовлення, композиційність, оригінальність задуму, якість, відповідність вимогам дизайну та відзначили високий рівень виконавської майстерності талановитих вихованців.

10 найкращих виробів візьмуть участь в обласній виставці-конкурсі «Мистецтво оригамі», яка відбудеться у комунальному закладі «Черкаський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді Черкаської обласної ради».


« повернутися

Вхід для адміністратора