Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Юні читачі пізнавали світ книги

Дата: 16.08.2023 15:19
Кількість переглядів: 22

Сьогодні бібліотекарі Черкаської центральної містької бібліотеки для дітей запросили маленьких любителів літератури, щоб помандрувати найпотаємнішими куточками книжкового фонду бібліотеки.

Зокрема, для дітей організували захопливу екскурсію «У пошуках бібліотечних скарбів», де вони поринули в неймовірний книжковий світ, познайомились з історією бібліотеки та її головною цінністю – книгою. Вони також освоїли важливу навичку: розуміння того, як книги допомагають не лише опановувати різні наукові дисципліни, але й розширювати свій кругозір та удосконалювати свої знання.

Завдяки цікавій атмосфері, читачі також пригадали основні правила користування книгою, а також ознайомилися з дитячою періодикою. Вони продемонстрували свої знання та глибоке зацікавлення у читанні, беручи участь у вікторині, де змогли продемонструвати себе як справжні знавці та шанувальники книг.

Такий захід став чудовою можливістю для юних дослідників пізнати всю велич та цінність світу, який відкривається завдяки літературі.


« повернутися

Вхід для адміністратора