Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Юні спортсмени змагалися у фітнесі, модельному фітнесі та фіт-денсі

Дата: 01.05.2023 10:22
Кількість переглядів: 18

У Черкасах 22 квітня відбулися змагання - Кубок України та Всеукраїнський фітнес-турнір «Сузір’я Fit Kid» з фітнесу та фітнес-дисциплін.

Абсолютну перемогу у турнірі з Фіт-денсу серед учасників здобула команда СТК «Івазар» із Канева з композицією «Ворожа Навал». 30 спортсменів під керівництвом талановитого тренера Вікторії Кобзаренко отримали найвищу нагороду турніру – Кубок Гран-Прі.

У номінації «Фіт-денс-соло» переможницею стала Аліна Самойленко з СФФТ «Грація» м. Черкаси, тренер Марія Гавдун.

Чемпіонами Кубку України з Фітнесу-про у своїх вікових категоріях стали спортсменки Черкащини: Кіхтенко Софія, Мирошник Анна, Струкова Поліна та Григор’єва Ірина.

Абсолютну нагороду з Фітнесу виборола учениця студії «Грація» м. Черкаси Поліна Струкова (тренер Антоніна Оробець).

Переможцями з Модельного Фітнесу-про у своїх вікових категоріях стали черкащанки Самойленко Аліна, Боденко Дар’я, Мірошник Анна, Арапова Вероніка, Котлова Кіра, Ткаченко Анастасія, Дуднік Юлія та Боднарюк Софія.

Абсолютну нагороду з Модельного фітнесу виборола вихованка студії «Грація» Кіра Котлова (тренер Тетяна Пастушко).

За результатами виступів на Кубку України буде сформована національна юнацька збірна з д/ю фітнесу, яка представлятиме Україну на Чемпіонаті світу, що відбудеться у червні-місяці в Сербії. Збірна складатиметься з найкращих спортсменів у різних вікових категоріях, які продемонстрували вражаючі результати на Кубку України.

Бажаємо успіхів нашим спортсменам!


« повернутися

Вхід для адміністратора