Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Черкаські учні отримали почесні відзнаки «Відмінник Захисту України»

Дата: 29.06.2022 10:36
Кількість переглядів: 14

28 червня, очільник Черкаської ОВА Ігор Табурець вручив кращим учням обласну почесну відзнаку «Відмінник Захисту України», серед нагороджених - шестеро черкаських школярів.

Відзнаку отримали цьогорічні випускники: Гутьман Даніл (СШ №13), Григорчук Ірина (СШ №17), Ярмоленко Катерина (колегіум «Берегиня»), Ткалич Антон (ГПЛ), Полудень Денис та Броварський Артем (СШ №28 ім. Т.Г.Шевченка).

Їх кандидатури були запропоновані рішенням колегії управління освіти департаменту освіти та гуманітарної політики. Адже, згідно з критеріям вимог, зазначеною відзнакою можуть бути нагороджені учні, які за період навчання досягли найкращих результатів у вивченні предмета «Захист України» і за результатами семестрового, річного оцінювання та виконання нормативів мають оцінки 10-12 балів та у такий важкий для всієї країни час виявили високий рівень патріотичної свідомості і займаються активною громадською та волонтерською діяльністю.

«Дуже знаково, що нагородження відбувається саме в День Конституції, який нагадує кожному про багаторічну боротьбу українців за власну державність. Незалежно від того, ким наші випускники планують бути у майбутньому, вони вже сьогодні своїми знаннями та вміннями довели відмінну готовність захищати Україну-неньку. Щиро вітаємо та пишаємось їх досягненнями!», - зазначила заступниця міського голови Anastasiia Chubina.


« повернутися

Вхід для адміністратора