Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Уклали договір про співпрацю між ЧНУ ім. Б. Хмельницького та закладами загальної середньої освіти

Дата: 21.02.2023 10:36
Кількість переглядів: 18

Профільна заступниця міського голови Анастасія Чубіна спільно з першим проректором Черкаського національного університету ім. Б. Хмельницького Василем Мойсієнком, директором ННІ педагогічної освіти, соціальної роботи й мистецтва Тимофієм Десятовим, заступницею директора департаменту освіти та гуманітарної політики – начальницею управління освіти Надією Євчак та директорами шкіл уклали договір про співпрацю.

Працівники ЧНУ ім. Б. Хмельницького, а саме ННІ педагогічної освіти, соціальної роботи й мистецтва, готують фахових спеціалістів, які в майбутньому можуть працювати для розвитку міста, зокрема закладів загальної середньої освіти. Тож для студентів 3 курсу організована така ініціатива, як стажування у восьми школах міста. Там вони зможуть перейняти важливий досвід та отримати нові знання.

«Об’єднуємося для спільної мети - підтримати активну студентську молодь, яка прагне в майбутньому працювати в цій сфері. Нам важливо, щоб студенти бачили й розуміли, як організовано освітній процес у місті. Також заохочити їх стати майбутніми працівниками саме міських закладів освіти», - зазначає Анастасія Сергіївна.


« повернутися

Вхід для адміністратора