Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

У Черкасах вшанували пам’ять воїнів, загиблих у боях за Дебальцеве

Дата: 21.02.2023 10:40
Кількість переглядів: 20

Бої за Дебальцевський плацдарм – одне з найбільших зіткнень на Донбасі. З усіх боків у ньому взяли участь тисячі бійців, сотні одиниць техніки та важкої артилерії. У січні – лютому 2015 року під Дебальцевим Донецької області проходили жорстокі бої.

Ці події увійшли в історію України, як символ самовідданості, мужності та героїзму такого масштабу, від якого захоплює дух у всього людства. З того часу вся країна згадує та схиляє голову перед бійцями, які відважно захищали свій рубіж, боронячи рідну землю.

Щоб засвідчити шану Героям, які виходили з пекельного Дебальцевого, низько поклонитись воїнам, які віддали своє життя захищаючи землю України, біля Меморіального комплексу пам’яті учасників антитерористичної операції відбулися молебень та церемонія покладання квітів за участі міського голови Анатолій Бондаренко, заступниць міського голови Анастасія Чубіна та Марина Гаркава, заступника міського голови Павло Валенчук, представників обласної влади, військовослужбовців, родин загиблих та громадськості.

Не забуваймо та шануймо подвиги українців, які віддали своє життя за Батьківщину. Пам’ять про їх подвиги завжди житиме у наших серцях!


« повернутися

Вхід для адміністратора