Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Талановиті вихованці мистецьких шкіл отримали низку нагород на міжнародному конкурсі

Дата: 20.06.2022 10:45
Кількість переглядів: 14

Днями у м. Київ завершився X-ий Міжнародний благодійний двотуровий учнівський та студентський конкурс музичного мистецтва «КИЇВСЬКИЙ КОЛОРИТ» (дистанційно).

За результатами конкурсу учні Черкаської дитячої школи мистецтв №2 посіли призові місця у декількох номінаціях:

Огілько Аліса (викладач Кужман Т.О.) диплом лауреата І ступеня в номінації «Інструментальний жанр»;

Поліщук Анастасія (викладач Явнанова В.З., концертмейстер Кужман Т.О.) диплом лауреата І ступеня в номінації «Струнно-смичкові інструменти»;

Інструментальне тріо у складі Іващенка Євгенія, Поліщук Анастасії, Огілько Аліси (викладачі Явнанова В.З. та Кужман Т.О.) диплом лауреата І ступеня в номінації «Інструментальний жанр»;

Інструментальне тріо у складі Простибоженко Іллі, Гамова Дмитра, Іващенко Віталіни (викладачі Явнанова В.З. та Кужман Т.О.) диплом лауреата ІІ ступеня в номінації «Інструментальний жанр».

Учениця Черкаської дитячої музичної школи №1 ім. М.В.Лисенка Ковальчук Марія (викладачі Красавіна Л.М. та Кравченко Л.В.) з авторським твором, композицією для фортепіано «Українська балада» стала лауреатом в номінації «Композитор-виконавець» отримавши І місце в категорії «Фортепіанна музика» та ІІ місце у категорії «Вокальна музика».

Вихованка Черкаської дитячої музичної школи №2 Петрова Катерина (викладач Головатюк Л.В., концертмейстер Яковенко В.П.) здобула диплом лауреата ІІ ступеня в номінації «Народні інструменти».

Зазначимо, що І-ий тур міжнародного конкурсу проходив 27-30 травня 2022 року, в якому брали участь 503 музиканти, з них 450 учасників перейшли у ІІ-ий тур, який відбувся 03-05 червня.

Окрім цього, головною метою організаторів конкурсу є підтримка воїнів ЗСУ. Так, завдяки нашим призерам, частину благодійних внесків спрямують на потреби захисників України.

Вітаємо переможців та бажаємо нових творчих досягнень


« повернутися

Вхід для адміністратора