Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Запроваджуємо новий проєкт «Chebookcrossing» та знайомимо весь світ із нашою культурою через книги

Дата: 30.08.2022 10:51
Кількість переглядів: 36

Цього року до Дня Державного прапору та Дня Незалежності України ми запровадили новий культурно-патріотичний проєкт «Chebookcrossing», основною метою якого є познайомити весь світ із українською мовою та книгами написаними нашою солов’їною.

Тож у середмісті  діяла локація, до якої кожен містянин зміг принести свою книгу з побажаннями наступному читачеві та залишити її для подальшої відправки в різні міста світу.

У кожній із книг також буде інструкція з подальшими діями для нового власника книги, аби вона могла далі мандрувати світом.

??Одразу відповідаємо на питання: «А як ми дізнаємось історію подорожі моєї книги?» - для цього наступним власникам необхідно буде опублікувати в будь-якій із улюблених соцмереж (Facebook, Instagram, Twitter ін.) допис з хештегом #chebookcrossing і саме так всі власники цієї книги зможуть познайомитись один із одним.

Таким чином ми хочемо не лише підтримати наших вимушених переселенців та передати їм частинку нашої культури, але й об’єднати навколо книг велику кількість людей.

Локацію, на якій відбувався збір літератури, не розголошували публічно з міркувань безпеки, проте за детальною інформацією всі бажаючі могли звернутись до нас в Direct.


« повернутися

Вхід для адміністратора