Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

У Черкаському обласному художньому музеї відбулась виставка, присвячена 45-річчю від дня створення творчої спілки «Черкаська обласна національна спілка художників України»

Дата: 06.10.2023 10:53
Кількість переглядів: 31

Учасники спілки надихають своїми творчими роботами, активно долучаються до реалізації міських культурно-мистецьких проєктів та спрямовують свою діяльність на волонтерство.

Варто додати, що членами спілки також є викладачі мистецьких шкіл Черкас, які не тільки самі створюють видатні твори мистецтва, але й навчають молоде покоління.

Привітати колектив із ювілеєм завітала начальниця управління культури департаменту освіти та гуманітарної політики Валентина Шепецька. Валентина Петрівна від імені міського голови Анатолій Бондаренко відзначила митців Подякою міського голови за багаторічну плідну співпрацю, вагомий внесок у розвиток, відродження та збереження українського образотворчого мистецтва, а також із нагоди 45-річчя від дня створення творчої спілки.

«Приємно, що в нашому місті є такі талановиті люди, які сприяють розвитку мистецтва у Черкасах. Вітаємо Черкаську обласну національну спілку художників України та всіх її членів із цією важливою подією. Бажаю натхнення, яке не згасає та творчих досягнень»,- відзначила Валентина Шепецька.

Запрошуємо всіх охочих переглянути роботи талановитих художників на виставці «Художники Шевченкового краю», яка діятиме протягом місяця.


« повернутися

Вхід для адміністратора