Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Шість днів залишилося до завершення прийому заявок на конкурс «Бути першою…»

Дата: 08.02.2022 10:59
Кількість переглядів: 15

Конкурс відбуватиметься у три етапи, в результаті яких жителі міста голосуватимуть за жінок у 14 номінаціях, перерахованих тут: https://cutt.ly/aOJ4M0P. Особливу номінацію «Жінка-бренд року» 2022 обиратиме організаційний комітет конкурсу. Детальніше про умови конкурсу читайте тут: https://cutt.ly/NOJ7w7I.

До 13 лютого 2022 року організатори збирають заявки учасниць. Податися можна за посиланням: https://cutt.ly/iOJ1op7. Пропозиції можуть подавати підприємства, організації, заклади, об’єднання громадян, асоціації, федерації, професійні спілки, творчі, громадські організації, фізичні особи (можуть подавати як інших, так і самі себе) в кількості 1 особи в одній номінації.

Відкрите голосування жителями міста за переможниць у кожній номінації відбуватиметься з 16 до 27 лютого 2022. Одразу після голосування кожен учасник зможе побачити кількість голосів у тій чи іншій номінації.

Офіційне оголошення та нагородження переможниць відбудеться 6 березня 2022 року в Черкаській обласній філармонії. Якщо ви бажаєте потрапити на церемонію нагородження, пишіть повідомлення або коментарі на сторінці Черкаси


« повернутися

Вхід для адміністратора