Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Відділ із надання послуги раннього втручання функціонує в Черкасах на базі Комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Черкаської міської ради!

Дата: 11.10.2023 17:00
Кількість переглядів: 23

Сьогодні спеціалісти раннього втручання надають допомогу дітям у віці до чотирьох років, які мають порушення розвитку або в яких є ризик виникнення таких порушень та їхнім родинам.

Така підтримка необхідна, особливо, після повномасштабного вторгнення рф в Україну, яке негативно вплинуло на психологічне здоров’я багатьох українців.

Тож до штату ІРЦ введено нові посади, а саме: психолог, логопед, фізичний терапевт, лікар-педіатр, лікар-невролог, ерготерапевт, лікар фізичної та реабілітаційної медицини, фахівець із соціальної роботи / соціальний працівник, координатор / реєстратор послуги раннього втручання.

«Із міського бюджету закуплено необхідне матеріально-технічне забезпечення в кабінети спеціалістів для надання якісної та кваліфікованої сімейно-центрованої комплексної послуги, яка поєднує медичну, психологічну, соціальну та освітню складові. Дякую Світлані Скляр та всій команді за вашу таку важливу та необхідну працю», - зазначила заступниця міського голови Анастасія Чубіна.


« повернутися

Вхід для адміністратора