Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

У черкаській школі відбулись зйомки романтичної серії міжнародного кіножурналу "Байки"

Дата: 26.10.2021 11:10
Кількість переглядів: 16

Чи любите ви байки? У Черкаській спеціалізованій школі № 33 ім. В.Симоненка - так. Відкриємо невеличкий секрет - у стінах цієї школи, у кабінеті хімії, відбуваються зйомки Міжнародного дитячого гумористичного журналу «Байки» (режисер та програмний директор кіножурналу «Байки» в м. Черкаси Оксана Аністратенко, оператор Руслан Вовк).

Осінній сезон кіножурналу, присвячений осені та романтиці, включає 12 серій. Учень школи Новак Антон - герой серії «Все заради кохання». За місяць очікуємо прем’єру і хочемо дізнатися чи вдалося юним хімікам винайти формулу кохання. А як правильно трішки «похімічити» консультувала вчителька хімії Підгорна В.П.

Тож, з нетерпінням чекаємо на прем’єру!

До відома: кінокомпанія "Байки" була створена 25 травня 2014 року. Автором ідеї, творцем, а нині продюсером є Олександр Молодцов. Кіножурнал бере свій початок в провінційному місті Горлівка (Донецька область), пізніше зйомки стали відбуватись на території всієї України. Протягом п'яти років "Байки" відвідали понад 30 міст, в основному обласного значення. Зазвичай в містах проходять кастинги, після чого актори отримують ролі і вже працюють на знімальному майданчику. На сьогоднішній день, кіножурнал отримав міжнародний статус. Байки стали майданчиком любителів дитячого кіно. Трампліном для тих, хто бажав познайомитися з закадровим світом кіно. Картини знімаються багатожанрові, тому є можливість отримати як образ веселого персонажа, так і стати героєм мелодрами. Кіножурнал показують як на великому екрані, так і на телебаченні.


« повернутися

Вхід для адміністратора