Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Чемпіонат міста з кінологічного спорту «Осінь – 2020»

Дата: 05.11.2020 11:14
Кількість переглядів: 12

         Команда у складі 7 спортивних пар ПНЗ «Багатопрофільний молодіжний центр» ЧМР гідно виступила на Чемпіонаті міста з кінологічного спорту «Осінь – 2020». Вихованці секції «Аджиліті» (спорт із собаками) разом зі своїми чотирилапими друзями змагалися на трасах «аджиліті» (аджиліті, джампінг, дебют) і на ринзі «pitch & go».

         Призерами з різних програм Чемпіонату стали юні кінологи Центру: Ірина Ярошенко, Марина Майнич, Анна Сторчеус. Універсальною переможницею міських змагань за сумою всіх програм стала Анна Сторчеус із біглем Хена.

         Головний принцип і мета аджиліті – це максимально швидко пройти трасу, на якій розміщені різні перешкоди. Pitch & Go – це змагання з апортування, в яких господар і собака виступають разом, однією командою. Мета цієї гри – за вказаний час набрати якомога більше балів, закидаючи апорт, предмет в зони поля, які оцінюються найбільшою кількістю балів. Собака та її господар, які беруть участь у цьому виді спорту, ідеально розуміють один одного та мають волю до перемоги.


« повернутися

Вхід для адміністратора