Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Заклади освіти Черкас отримали гуманітарну допомогу

Дата: 14.09.2022 11:17
Кількість переглядів: 12

90 закладів освіти нашого міста отримали від Черкаська обласна організація Товариства Червоного Хреста України разом з волонтерами Червоний Хрест міста Черкаси та Червоний Хрест України майже 1 000 рюкзаків з предметами психосоціальної підтримки для дітей.

Масштабну акцію проведено разом з психологами та соціальними працівниками усіх закладів дошкільної освіти та закладів загальної середньої освіти м. Черкас.

Отримані набори допоможуть малюкам спростити процес навчання, зробити максимально комфортні умови для розвантаження та налагодження спілкування з однолітками.

«Ця ініціатива надзвичайно своєчасна, адже цей навчальний рік найважчий для всіх учасників освітнього процесу. Зараз для дітей вкрай важливо відчувати підтримку. Ми вдячні за допомогу», - подякувала волонтерам заступниця міського голови Анастасія Чубіна.

Довідково.

З початку повномасштабної війни Червоний Хрест України передає на області України гуманітарну допомогу. Щодня, співробітники та волонтери в логістичних центрах приймають, формують та розподіляють на регіони сотні тонн вантажу, який містить продукти, гігієнічні товари, лікарські засоби, воду, постільну білизну та інші необхідні речі. Проведення заходів для дітей, відкриття нових локацій, постійна допомога населенню, впровадження діяльності в усіх регіонах Черкаської області - це глобальні напрямки які реалізує Товариство Червоного Хреста України.


« повернутися

Вхід для адміністратора