Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Спортивні стипендії міської ради отримуватимуть переможці всеукраїнських змагань

Дата: 21.04.2021 11:18
Кількість переглядів: 15

На засіданні виконавчого комітету Черкаської міської ради було прийнято рішення внести зміни до діючої в Департаменті освіти та гуманітарної політики Програми, яка передбачає виплату стипендії міської ради і міського голови спортсменам, їхнім тренерам та спортсменам з інвалідністю. Тепер грошове заохочення будуть отримувати також спортсмени, які здобували перемогу на змаганнях всеукраїнського рівня.

«Стипендія - це додатковий стимул для наших спортсменів до нових успішних виступів на національних та міжнародних змаганнях. Саме тому логічно, що винагороду мають отримувати не тільки провідні спортсмени міста, а ті, хто уже приніс Черкасам перемоги на всеукраїнських змаганнях. Місто дбає про свої спортивні таланти і готове усіляко їх підтримувати, надихати на нові здобутки, і фінансовий чинник у цьому також має значення», - зазначає заступниця міського голови Анастасія Чубіна.

Вона також додає, що міська влада значну увагу приділяє спортивній галузі Черкас, вкладаючи кошти у оновлення матеріально-технічної бази спортивних шкіл, гуртків і секцій, у ремонти приміщень, в організацію змагань, в популяризацію фізичної культури і спорту та в створення гідних умов для здорового спортивного дозвілля всіх містян.


« повернутися

Вхід для адміністратора