Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Розпочався другий заїзд літнього клубу «Ми вдома – в Україні»

Дата: 02.08.2022 11:21
Кількість переглядів: 10

В рамках швейцарсько-українського проекту DECIDE Summer Clubs «Ми вдома – в Україні» в місті організували літній клуб для дітей громади та дітей з числа внутрішньо переміщених осіб. Вчора, свою роботу розпочав вже другий заїзд, до якого записалось 150 діток.

На перші заняття завітала заступниця міського голови Анастасія Чубіна, яка відзначила, що позитивні емоції, які діти отримують на різних локаціях клубу – це найцінніший скарб. Адже зараз, як ніколи їм не вистачає спілкування з однолітками, веселощів, цікавих та пізнавальних розваг.

В клубі юні черкасці в більш простій та доступній формі будуть знайомитись та вивчати досить складні теми, такі як становлення демократичного суспільства, основні його засади та ключові аспекти. Також впродовж 10 днів, для дітей рятувальниками та поліцейськими проводитимуться й уроки з безпеки, але звісно, все це буде чергуватись із творчими годинами, руханками та різноманітними розвагами.

Нагадуємо, що табір працюватиме лише у робочі дні. Причому протягом дня він прийматиме дві зміни дітей: І – з 09.00 до 12.00 год., ІІ – з 14.00 до 17.00 год.

Загальна тривалість однієї зміни становитиме 10 днів. З 15-го серпня буде останній заїзд. Перебування у ньому є безкоштовним.

Записатись та отримати довідкову інформацію можна за тел.: (063) 275-97-95 Оксана Олександрівна.

Також для відбору до участі потрібно заповнити гугл-форму:

https://docs.google.com/.../1FAIpQLSfEWbMZPW7KCE.../viewform


« повернутися

Вхід для адміністратора