Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

За 37 років завідувачка перетворила черкаський садочок на один із найкращих серед дошкільних закладів міста

Дата: 03.11.2021 11:25
Кількість переглядів: 15

У далекому 1987 році щойно збудований у південно-західному районі нашого міста ДНЗ № 87 «Дельфін» очолила молода, енергійна та ініціативна Аксьонова Тетяна Іванівна. Маючи звання майстра спорту зі спортивної гімнастики та педагогічну освіту вона завжди була справжнім фанатом здорового способу життя. І саме така життєва позиція стала основою розвитку самого закладу, який свого часу здобув Почесну грамоту МОН за впровадження інноваційних технологій щодо формування культури здоров’я та позитивної мотивації вихованців на здоровий спосіб життя та став постійним учасником міських та обласних спортивних заходів.

Днями Тетяна Іванівна пішла на заслужений відпочинок, залишивши по собі дружній професійний колектив та беззаперечний авторитет, яким вона користувалась як серед дітлахів, так і серед батьків.

Вручаючи їй Подяку міського голови, профільна заступниця Анастасія Чубіна зазначила: «Наша громада завжди пишалась і пишатиметься такими самовідданими обраній справі людьми як Тетяна Іванівна. Вона – взірець справжнього управлінця, яка змогла створити продуктивний мікроклімат в колективі, сформувати команду однодумців, які виховали не одне покоління юних черкасців – майбутніх спортсменів».

Від імені Департаменту дякуємо Тетяні Іванівні за багаторічну віддану працю та любов подаровану маленьким черкасцям.


« повернутися

Вхід для адміністратора