Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

У Галереї народного мистецтва провели міський конкурс-виставка «Натхнення. Творчість. Успіх.»

Дата: 17.05.2021 11:28
Кількість переглядів: 21

У Галереї народного мистецтва провели міський конкурс-виставка «Натхнення. Творчість. Успіх.» за організації Багатопрофільного молодіжного центру.

Це підведення підсумків кропіткої праці вихованців та педагогів закладу за навчальний рік. Захід зібрав талановитих дітей міста шкільного віку, де вони змогли розкрити свої творчі здібності у декоративно-прикладному та образотворчому мистецтві.

Свято творчості об’єднало майже 200 дитячих експонатів. Мистецькі вироби виконані у різних техніках: графіка, живопис, пластилінографія, вироби з вовни, гончарство та художня кераміка, паперова пластика, оригамі, квілінг тощо. У результаті роботи компетентного журі 74 вихованців будуть відзначені Грамотами департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради.

Запрошуємо всіх жителів та гостей міста відвідати дивовижну «країну» дитячої фантазії, де вмілі творчі рученята створюють дива, що милують очі. Виставка діятиме до 19 травня включно у Галереї народного мистецтва (вул. Хрещатик, 251).


« повернутися

Вхід для адміністратора