Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Підсумували результати рольової гри «Дебати-2023»

Дата: 13.04.2023 11:31
Кількість переглядів: 49

Протягом двох місяців учні черкаських закладів загальної середньої освіти брали участь в міській інтелектуальній рольовій грі «Дебати-2023».

Загалом 14 команд із 13 міських шкіл проводили такі ігри: україномовні та англомовні дебати за форматом Карла Поппера, «Британський парламентарій» та «Три сторони». Зокрема, молодь долучалася до обговорення проблем і планування рішень, здійснили обмін думками з тем, що стосуються навчального процесу, проблем дітей і батьків, а також глобальних проблем суспільства таких як роботизація, екологія та інші.

Гостею заходу була профільна заступниця міського голови Анастасія Чубіна. Посадовиця привітала школярів та від імені міського голови Анатолія Бондаренка вручила їм заслужені нагороди.

Тож, кращі спікери й команди відзначені дипломами та грамотами, а всі учасники - сертифікатами за активну участь. Також приємним бонусом були подарунки від Департаменту освіти та гуманітарної політики, Міжнародної організації ЮНІСЕФ та дитячої громадської організації «ЮНІКС».

«Дякую міським навчальним закладам за чудову організацію та участь в цій ініціативі. Адже такі заходи є корисними й важливими для наших школярів, тому що спрямовані на розвиток соціальних навичок, які їм знадобляться в майбутньому», - відзначила Анастасія Чубіна.


« повернутися

Вхід для адміністратора