Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

28-29 жовтня працівники Черкаської міської ради взяли участь у тренінгу «Стійкість до впливів: ухвалення рішень на основі роботи з інформацією»

Дата: 02.11.2021 11:39
Кількість переглядів: 21

Навчальна програма для посадових осіб місцевого самоврядування розроблена експертами міжнародної організації IREX (Рада міжнародних наукових досліджень та обмінів) за підтримки Посольства Великої Британії в межах проєкту «Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність».

Мета програми полягає в тому, щоби ті, хто ухвалює рішення, могли впевнено ідентифікувати шкідливі інформаційні впливи та уникати їх, а також ухвалювати поінформовані рішення  на користь своєї громади. Дводенна тренінгова програма допоможе краще орієнтуватись в інформаційному світі і сучасному медіаландшафті, ухвалювати рішення у ситуації інформаційної навали та великої кількості даних. Завдяки цій тренінговій програмі учасники зможуть більше дізнатися, як аналізувати інформацію, виявляти дезінформацію та пропаганду, ухвалювати рішення та ефективно комунікувати на підставі аналізу даних.

Захід приурочений до Global MIL Week - Всесвітнього тижня медійної та інформаційної грамотності, який відповідно до ініціативи Організації Об’єднаних націй з питань освіти, науки та культури (ЮНЕСКО) від 2012 року проходить щоосені, а цьогоріч – з 24 по 31 жовтня.


« повернутися

Вхід для адміністратора