Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Хочеш, щоб фото Черкас побачив увесь світ? Бери участь у посткросинг-проєкті

Дата: 06.10.2021 11:40
Кількість переглядів: 12

Міністерство освіти і науки України започатковує посткросинг-проєкт «Вивчай світ → рекламуй Україну!» для популяризації нашої держави у світі шляхом створення та обміну листівками між українськими школярами, студентами з іноземцями.

Черкаських школярів та студентів запрошують приєднатися до першого етапу проєкту, на якому формуватимуть базу листівок, що рекламують та розповідають про Україну.

Для цього варто надсилати фото (аерофото) місцевих закладів освіти, архітектурних, історичних пам’яток, арт-об’єктів та визначних пам’яток культури і мистецтва рідного міста за покликанням: https://cutt.ly/qECg2GQ.

Термін подання фотографій – до 10 жовтня 2021 року, за покликанням. Вимоги до фото:

- якість – 72 dpi, розмір 3840 x 2560;

- короткий опис українською та англійською мовами (до 200–230 символів);

- ім’я автора на зображенні, з метою захисту авторських прав.

Додаткову інформацію можна отримати за електронною адресою postcrossingmon@gmail.com.

Відібрані фотографії будуть надруковані на листівках для посткросингу та розповідатимуть про Україну світові.

Другий етап проєкту «Вивчай світ → Рекламуй Україну» – розроблення дизайну й виготовлення на основі надісланих фотографій брендованих посткросинг-листівок та марок, з подальшим розповсюдженням серед учасників проєкту.

Третій етап проєкту – обмін листівками між школярами та студентами по всьому світу. Школярі та студенти матимуть нагоду використовувати брендовані посткросинг-листівки, популяризувати та рекламувати Україну у всьому світі, разом із цим відкриватимуть нові країни та культури, покращуватимуть знання іноземних мов, розширюватимуть світогляд.

За результатами 2021/2022 навчального року учасники посткросинг-проєкту зможуть поділитися своїм досвідом посткросингу, враженнями від спілкування з іноземцями, а також презентувати власні колекції листівок.


« повернутися

Вхід для адміністратора