Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Платформа «Всеукраїнська школа онлайн» разом із мобільним додатком - сучасні ресурси для навчання з уроками, що відповідають державній програмі

Дата: 17.11.2021 11:44
Кількість переглядів: 34

Платформа «Всеукраїнська школа онлайн» (lms.e-school.net.ua) — сучасний онлайн-ресурс для змішаного та дистанційного навчання учнів 5-11 класів з уроками та методичними матеріалами, що відповідають державній програмі. Проєкт стартував у грудні 2020 року за ініціативи Міністерство освіти і науки України, Міністерство цифрової трансформації України та Українського інституту розвитку освіти як відповідь на виклики карантину, а також з метою забезпечення рівного доступу до якісного україномовного навчального контенту учням та вчителям.

Навчальний контент платформи містить уроки з 18 основних предметів: українська література, українська мова, біологія, біологія та екологія, географія, всесвітня історія, історія України, математика, алгебра, алгебра і початки аналізу, геометрія, мистецтво, основи правознавства, природознавство, фізика, хімія, англійська мова та зарубіжна література.

Всеукраїнська школа онлайн – це сучасний онлайн-ресурс для змішаного та дистанційного навчання учнів середньої та старшої школи з матеріалами, що пройшли експертизу та відповідають державним освітнім стандартам. ВШО забезпечує учнів відеопоясненнями, конспектом, тестами та можливістю відслідковувати свій навчальний прогрес. А вчителів – необхідними методичними рекомендаціями та прикладами застосування сучасних освітніх технологій. Наразі контент платформи розрахований на два тижні навчання відповідно до календарного плану, та щотижня він буде доповнюватися. Функціонал платформи буде постійно вдосконалюватися та розширюватися.

А з травня 2021 року платформа «Всеукраїнська школа онлайн» (ВШО) стала доступною у вигляді мобільного додатку - це повноцінний інструмент для зручного навчання з мобільних пристроїв, орієнтований передусім на школярів. У ньому є доступ до всіх курсів і матеріалів, розміщених на платформі. Також учні можуть брати участь в обговореннях та комунікувати зі своїми однокласниками. Можливості застосунку будуть поступово розширюватися.

Реєструйтесь та навчайтесь за будь-яких умов!


« повернутися

Вхід для адміністратора