Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

30 найкращих комплектів електронних посібників, розроблених черкаськими педагогічними працівниками, змагатимуться в обласному конкурсі

Дата: 16.06.2022 11:45
Кількість переглядів: 20

Днями стали відомі результати міського етапу обласного конкурсу на кращий електронний освітній ресурс. Його метою є підвищення ефективності впровадження новітніх інформаційно-комунікаційних технологій в освітній процес закладів освіти міста та формування цифрових компетентностей педагогічних працівників.

 

У міському етапі Конкурсу взяли участь 14 творчих груп та 32 педагоги з 24 закладів загальної середньої освіти, 6 закладів дошкільної освіти міста, що представили 48 комплектів цифрових ресурсів.

 

Найбільшу кількість цифрових ресурсів представили освітяни ЗОШ №32 (13 комплектів), СШ №13 (6 комплектів), СШ №20 (5 комплектів), СШ №18 (4 комплекти), ЗОШ №24 (4 комплекти), ЗОШ №22 (4 комплекти), ЗОШ №12 (4 комплекти).

 

Розроблені черкаськими педагогами електронні ресурси стосуються практично всіх навчальних дисциплін та виконані на достатньо високому методичному та технічному рівнях. А найкращі електронні посібники мають інтерактивні вправи-тренажери, скрайбінг-презентації, авторські відеоролики, тестові завдання, вікторини, інтерактивні ігри, інтелект-карти, лепбуки, інтерактивні віртуальні моделі, хмари тегів, віртуальні дошки та інші сучасні технічні підходи.

 

Отже, 30-ть найкращих комплектів електронних цифрових ресурсів від черкаських педагогічних працівників вже представлено до участі у обласному етапі Конкурсу.

 

Слід зазначити, що зазначені цифрові розробки можуть бути використані у підготовці до занять, як мультимедійний супровід до уроків та позакласних заходів, а також для закріплення та перевірки знань та умінь учнів, допоможуть педагогічним працівникам ефективніше та цікавіше організувати навчальний процес.

 

Пишаємось черкаськими педагогами та бажаємо перемоги на обласному етапі конкурсу, підсумки якого будуть у вересні!

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора