Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

У закладі загальної середньої освіти завершують ремонт укриття

Дата: 18.10.2023 17:50
Кількість переглядів: 24

Сьогодні міський голова Анатолій Бондаренко разом із заступницею Анастасією Чубіною та директором департаменту освіти та гуманітарної політики Богданом Бєловим проінспектувати стан укриття одного із загальноосвітніх закладів міста.

«Завершуємо роботи по реконструкції укриттів у міських закладах освіти, щоб якомога більше дітей змогли навчатися офлайн за шкільними партами. У міської влади це завдання в пріоритеті», - відзначив Анатолій Васильович.

Ремонтні роботи цього укриття – на завершальному етапі. Так, приміщення підключене до електричних мереж, мереж водопостачання і каналізації, централізованого опалення та має два виходи. Також тут замінили вентиляційну систему, встановили санвузли, провели електротехнічні та внутрішньо-оздоблювальні роботи. Загалом найпростіше укриття розраховане на близько 1000 місць.

Від завтра учні молодших класів зможуть перебувати в цьому укритті у разі сигналу «повітряної тривоги». В іншій частині, яка вміщатиме приблизно 450 осіб, завершуються ремонтні роботи.

«Ця школа одна з небагатьох, яка і раніше мала власне укриття, однак тепер воно осучаснене і зручніше. Зокрема, тут зробили усі необхідні роботи, щоб учні мали змогу продовжити навчання в безпеці та комфорті під час повітряної тривоги», - прокоментувала Анастасія Сергіївна.

Відео тут.


« повернутися

Вхід для адміністратора