Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Черкаські освітяни та учні запрошуються до створення Інтернет-часопису «ГЕРОЇ ПОРУЧ»

Дата: 15.08.2022 11:54
Кількість переглядів: 21

Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді Міністерство освіти і науки України з метою формування історичної свідомості українського народу, збереження національної пам'яті та належного вшанування захисників України ініціює створення Інтернет-часопису «ГЕРОЇ ПОРУЧ» - опису подвигів захисників і захисниць України (воїнів, волонтерів, партизанів тощо): особистостей, можливо невідомих широкому загалу, але надважливих для земляків, людей, які діють за покликом серця, не розраховуючи на жодне визнання, роблять впевнений крок назустріч ризику, маючи чітку мотивацію захистити свою країну.

Інтернет-часопис «ГЕРОЇ ПОРУЧ» буде розміщено на платформі НЕНЦ МОН України «Життєвий шлях історичних постатей сьогодення: захисників і захисниць України».

До створення Інтернет-часопису запрошується освітянська спільнота, учнівська молодь закладів загальної середньої та позашкільної освіти, студенти закладів вищої освіти, громадяни України.

Матеріали з поміткою «Часопис «ГЕРОЇ ПОРУЧ» можна надсилати до 15 вересня ц.р. на електронну адресу: sergiy@nenc.gov.ua.

Додаткову інформацію можна отримати за тел.: (067) 982-31-92 (Сергій ЦЮНЬ) та на сайті: https://nenc.gov.ua.

Запрошуємо черкаських освітян та учнівську молодь долучитись до проєкту.


« повернутися

Вхід для адміністратора