Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Представники закладів освіти, культури, спорту та позашкілля продовжують активно долучатися до організації розважально-пізнавального відпочинку для дітей, які проводять свій час у денному таборі «Планета дитинства»

Дата: 09.08.2023 11:58
Кількість переглядів: 15

На цей раз педагогічні працівники ПНЗ «Багатопрофільний молодіжний центр» Людмила Монько, Наталія Миколенко та Тамара Нестеренко взяли на себе завдання розвитку творчих здібностей юних учасників табору. День був присвячений творчим майстер-класам та плідній роботі над створенням шедеврів власноруч.

З великим захопленням діти виготовляли композиції та паперові троянди, під керівництвом досвідчених наставників. Рукодільні роботи стали не лише важливою частиною їхнього дозвілля, а й можливістю розкрити власний творчий потенціал.

Також для учасників табору організували майстер-клас із хореографії, який провели обдаровані учасники Народного художнього колективу «Театр танцю «ТАІР». Вони зуміли зацікавити маленьких черкасців рухливими і захопливими вправами, розкриваючи світ танцю та музичної експресії. Діти активно брали участь у занятті, вражені та вдячні за незабутні враження.

Тож, педагоги та активна молодь продовжують не лише забезпечувати дітей цікавим та корисним дозвіллям, а й допомагати їм розвивати таланти через креативні та незабутні заходи.


« повернутися

Вхід для адміністратора