Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Інтерконтинентальний чемпіон провів урок у рідній черкаській школі

Дата: 24.09.2021 12:00
Кількість переглядів: 12

 У рамках проведення Олімпійського тижня для учнів 9-А класу Черкаської   ЗОШ № 7 урок провів випускник школи - інтерконтинентальний Чемпіон світу   з кікбоксингу WAKO серед професіоналів, неодноразовий переможець Кубку   світу з кікбоксингу WAKO, майстер спорту України міжнародного класу з   кікбоксінгу, володар звання "Кращий спортсмен 2021 р. у м. Черкаси" Роман   Щербатюк.

 Під час спілкування учні дізнались про нелегкий шлях спортсмена до   сходження на Олімп Слави. Роман розповів про себе, здобуті спортивні   нагороди, переваги цього виду спорту, майстерність й мистецтво   самовдосконалення, а також наголосив, що завдяки спорту досягає успіхів у   багатьох інших справах. "З самого дитинства слід дотримуватись загальнолюдських цінностей та, не зважаючи на успіх і славу, слід їх дотримуватись та не забувати про їх важливість", - наголосив спортсмен.

Не щодня зустрінеш і поспілкуєшся зі справжнім чемпіоном світу, тому зустріч для учнів була безумовно корисною, цікавою та надзвичайно мотиваційною.

Колектив школи вдячний Роману за привід для гордості, пишається ним та бажає наснаги у підготовці до майбутніх поєдинків, нових яскравих тріумфів!


« повернутися

Вхід для адміністратора