Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

9 серпня — Всесвітній день книголюбів

Дата: 09.08.2023 12:00
Кількість переглядів: 45

З нагоди цього свята бібліотекарі Черкаська центральна міська бібліотека для дітей організували чарівний захід під назвою «Книга — гра — полювання за скарбами», який відбувся у межах літньої акції «БібліоЛіто».

Ця зустріч стала неймовірною подорожжю у світ пригод, казок та незабутніх вражень. Діти мали можливість відчути себе частинкою літературних подій та взяти участь у конкурсі «Книголюбчики». Вони продемонстрували свою любов до книг і творчості та насолодилися арт-терапією «Розмальовки-антистрес».

Також маленькі читачі грали в рухливі ігри, де могли перевтілитися в своїх улюблених літературних героїв та приміряти «чарівні» капелюшки.

Заходи, які організовують бібліотекарі Черкаської міської централізованої бібліотечної системи, завжди викликають особливу цікавість своїх відвідувачів. Вони не просто підбирають книги для дітей, а й створюють особливу атмосферу завдяки цікавим завданням, іграм та конкурсам.

Цей день став чудовою можливістю для дітей провести свій час з користю та задоволенням. Зустрічі з книгою допомагають розвивати різні навички, розширювати уяву та збагачувати знання.Фото без опису


« повернутися

Вхід для адміністратора