Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Підлітків запрошують на курс занять з навчання технікам самодопомоги, саморегуляції та стресостійкості

Дата: 06.06.2022 12:01
Кількість переглядів: 10

Війна внесла в життя всіх українців свої корективи. Особливо сильно це все впливає на дітей – втрати, невизначеність, активізувались страхи та тривога. Від звичної повсякденності та впорядкованості життя майже не залишилось й сліду.

Міністерство освіти і науки України спільно з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ), Українським інститутом когнітивно-поведінкової терапії та ГО «ВГЦ «Волонтер» розробили курс занять з навчання технікам самодопомоги, саморегуляції та стресостійкості.

????Тривалість курсу - 5-7 занять. Заняття безкоштовно (онлайн, зум).

Заняття відбуваються за програмою ЮНІСЕФ "Діти та війна: навчання технік зцілення".

Тренери курсу – це професійні психологи й мають відповідні сертифікати.

????Зареєструватися та отримати повну інформацію можна за посиланням: https://docs.google.com/.../1FAIpQLSfMwOT8Rm7.../viewform...

Відзначимо, що у місті за підтримки ЮНІСЕФ також стартував проєкт «Спільно.Точка зустрічі», його мета – надання дітям та молоді, які втекли від бойових дій, соціально-емоційної підтримки, проведення індивідуальних та групових психологічних консультацій, а також - факультативних занять зі шкільної програми. Цей проєкт розпочали реалізовувати на станціях метро у Харкові, де з дітьми не лише займались викладачі, але й відбувались лялькові вистави, творчі заняття і зустрічі. У Черкасах таких точок наразі відкрито три в закладах освіти міста.


« повернутися

Вхід для адміністратора