Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Черкаські освітяни переймають досвід у Львові

Дата: 13.12.2022 12:03
Кількість переглядів: 12

Делегація від міста, в склад якої увійшли працівники департаменту освіти та гуманітарної політики, представники Асоціації керівників шкіл м. Черкаси, директори та вчителі черкаських шкіл на чолі із профільною заступницею Анастасія Чубіна поїхали до Львова в рамках програми обміну досвідом.

Так, освітяни обговорили проблемні питання організації навчального процесу, організації харчування, підвищення правил безпеки, розвиток робототехніки, облаштування пунктів обігріву в навчальних закладах тощо.

«Це чудова можливість перейняти освітянський досвід. Сьогодні перед всією галуззю освіти стоїть безліч викликів, з якими раніше ми не зіштовхувались, тож кожне місто знаходить власні шляхи їх подолання, і тому дуже цікаво і корисно подивитись, як діють в цих екстремальних умовах колеги», - відзначила Анастасія Сергіївна.

Також в рамках відрядження освітяни відвідали міський ліцей ім. Івана Пулюя в якому поспілкувались із керівництвом, із педагогами та вихованцями закладу, та на практиці побачили, як організовується і навчання, і харчування.


« повернутися

Вхід для адміністратора