Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Для наших маленьких черкасців запроваджують онлайн-садочок «ЧЕ-садочок»

Дата: 19.04.2022 12:05
Кількість переглядів: 11

Не бачити щодня друзів, не спілкуватись та не гратись з ними. Маленькі черкасці із самого початку війни також вимушені були змінити звичайне цікаве життя на життя між повітряними тривогами, переїзд до інших міст та країн. І малюкам пережити та прийняти такі зміни набагато важче, ніж дорослим.

«З огляду на те, що дитячі садочки міста не працюють з початку війни, але навчатись та розвиватись малечі все рівно потрібно, особливо тим хто буде в цьому році йти до школи, було вирішено запровадити унікальний навчальний он-лайн проєкт «ЧЕ-садочок». Завдяки якому дітлахи навчатимуться разом зі своїми вихователями, будуть бачити знайомі іграшки та кімнати, а відтак – опинятимуться у звичній атмосфері дитячого садочка, до якої вже звикли і якої їм так зараз не вистачає», - наголошує заступниця міського голови Анастасія Чубіна.

Відділ іміджевих проєктів спільно з Інтернет-виданням Вичерпно записують тематичні програми, присвячені окремим дошкільним предметам – математиці, читанню, малюванню, руханки тощо. Кожна така програма складатиметься із 5-6 випусків, учасниками яких стануть вихователі разом із дітками. В кожному випуску діткам у ігровій формі надаватимуть необхідний навчальний матеріал, який можна буде переглядати у зручний для дітей і батьків час.

За словами Анастасії Чубіної, участь у проєкті беруть дев’ять дошкільних закладів нашого міста, а всього таких випусків планується близько 50-ти і виходитимуть вони щотижнево. А головне, що всі черкаські дітки, незалежно від їх сьогоднішнього місцезнаходження, зможуть знову опинитись у своєму дитячому садочку та підготуватись до важливого етапу їхнього життя – школи.

Тож пропонуємо вашій увазі перший випуск онлайн-садочку. Гарного перегляду - https://cutt.ly/WF4lW1d


« повернутися

Вхід для адміністратора