Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Родину черкаських освітян поповнила фаховий педагог із Маріуполя

Дата: 19.04.2022 12:12
Кількість переглядів: 12

Війна, розділивши життя кожного українця на «до» та «після», примушує нас прилаштовуватись до нових обставин: змінювати місце проживання, шукати іншу роботу…

Із самого початку війни Черкаси продовжують не лише приймати переселенців, але й допомагати їм із працевлаштуванням. Так, днями до родини працівників закладів дошкільної освіти нашого міста доєдналась Геоша Олена Петрівна – педагог із багаторічним стажем із Маріуполя. Її призначено завідувачкою ДНЗ №63 «Тополька». «Ми з родиною вважаємо справжнім дивом свій порятунок із місць бойових дій, про який щоразу важко згадувати. І це таке щастя, бачити мирне небо, відчувати спокій і продовжити займатись улюбленою справою всього життя», - наголошує пані Олена.

Також нову завідувачку днями призначено і у ДНЗ №57 «Волошка». Нею стала Пелипенко Ірина Василівна, яка раніше не один рік пропрацювала вихователькою.

«Нашу освітянську родину покинули декілька завідувачок садочків. Я вдячна за багаторічну працю та вклад у розвиток дошкільної освіти міста вже колишнім керівницям - Петровій Аллі Василівні ДНЗ №57 та Середі Тетяні Миколаївні, завідувачці ДНЗ №63. Також на заслужений відпочинок пішла і завідувачка ДНЗ №32 «Теремок», педагог із майже 50-ти річним досвідом роботи - Білоус Неллі Олексіївна. А новим завідувачкам зичу зберегти позитивні надбання попередників та реалізувати власні нові та цікаві ініціативи. І, звичайно, дитячого сміху у садочку, який символізуватиме закінчення цієї неймовірно жахливої війни», - зазначає заступниця міського голови Анастасія Чубіна.


« повернутися

Вхід для адміністратора