Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Черкаські гімназисти лише за декілька днів врятували майже 70 дерев

Дата: 12.10.2021 12:13
Кількість переглядів: 12

Ліс – легені планети, які людство, на жаль, продовжує знищувати: за останні 50 років приблизно половина світового лісового покриву була втрачена, переважно через несистематичне використання людством лісових ресурсів.

З метою збереження лісів у Першій міській гімназії традиційно двічі на рік проходить екологічна акція «Подаруй дереву колечко!». Днями вся гімназійна родина долучилася до участі у акції і намагалася допомогти у збереженні лісів нашої Планети. Спільними зусиллями учнів, гімназистів, батьків, учителів і технічного персоналу гімназії було зібрано майже 5 тонн вторинної сировини.

За кількістю зібраної макулатури І місце посів класний колектив 1-А класу, який зібрав 586 кг (Фоменко О.Е ), ІІ місце – колектив 5-А класу, який зібрав 509,5кг (Корнієнко І.В.), ІІІ місце – колектив 6- Б класу, який зібрав 501кг (Яковенко Л.М.). За особистим результатом у нас такі переможці: І місце посів учень 1-А класу Сущенко Даніїл (302,1кг) , ІІ місце посіла гімназистка 6-Б класу Шкут Анна( 216 кг ), ІІІ місце посіла гімназистка 6-А класу Звєздічева Ярина( 163,6 кг) .За середніми підрахунками, щоб врятувати одне дерево, необхідно зібрати біля 80 кг паперу, протягом акції ми спільними зусиллями врятували приблизно 70 дерев!

Уже на цьому тижні переможці отримають солодкі призи та дипломи.

Чудова ініціатива!


« повернутися

Вхід для адміністратора