Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

У День Української Державності черкаських освітян відзначили за волонтерську діяльність

Дата: 28.07.2023 10:21
Кількість переглядів: 28

З початку повномасштабного вторгнення в Україну, всі освітяни об'єднали свої зусилля, створивши єдиний фронт, щоб підтримати наших військових та українців з різних регіонів, які були змушені покинути свої домівки. Їхньою метою було надати підтримку тим, хто потребує допомоги у цей важкий період.

Так, із перших днів війни трудовий колектив Черкаська загальноосвітня школа I-III ступенів № 5 Черкаської міської ради не залишився осторонь, а навпаки проявив неабиякий патріотизм та любов до свого міста та країни. Саме в цій школі першими в місті на волонтерських засадах почали шити сумки для індивідуальних медичних аптечок для військових. На сьогодні виготовлено та передано на передову 3 109 штук.

Тож, сьогодні заступниця міського голови Anastasiia Chubina разом із директором департаменту освіти та гуманітарної політики Bohdan Belov від імені міського голови Анатолій Бондаренко вручили Подяки за сумлінну, самовіддану працю, спрямовану на користь держави, суспільства та наближення перемоги в широкомасштабній війні, розв’язаній росією проти України та виготовлення медичних сумок для українських військових на волонтерських засадах працівникам закладу:

Подгорновій Тетяні Миколаївні - заступниці директора з виховної роботи;

Шкорубко Людмилі Олександрівні - вчительці історії;

Федорчуку Олександру Миколайовичу - вчителю фізики;

Шведін Валентині Іванівні - соціальному педагогу;

Пінішкевич Людмилі Іванівні – вчительці образотворчого мистецтва;

Бут Євгенії Олександрівні – вчительці фізики.

«Пишаюсь нашими освітянами за їхній невпинний та самовідданий внесок у час війни. З перших днів вторгнення, коли наша країна опинилася під загрозою, освітяни виявили справжню мужність та готовність допомагати своїм землякам. Вони готували їжу, плели маскувальні сітки та костюми, шили аптечки, збирали гуманітарну допомогу та робили все можливе, щоб підтримати наші війська та переселенців. Педагоги продемонстрували велике серце та патріотизм, не забуваючи при цьому про свою професійну місію - навчати та виховувати молоде покоління», - зазначила Анастасія Сергіївна.


« повернутися

Вхід для адміністратора