Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Здобутки черкаських спортсменів та освітян міська влада сьогодні відзначила нагородами

Дата: 16.06.2021 12:22
Кількість переглядів: 16

Сьогоднішнє засідання виконкому розпочалось з приємних урочистостей, під час яких міський голова Анатолій Бондаренко нагородив відзнаками Черкаської міської ради спортсменів та освітян.

За успішний виступ у складі Паралімпійської збірної команди України на чемпіонаті Європи з легкої атлетики (1-5 червня, м. Бидгощ Республіка Польща) цінними подарунками міського голови нагороджені Дорошенко Олександр (ІІІ місце у метанні спису серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату) та Данилюк Роман (ІІ місце у штовханні ядра серед спортсменів з ураженням зору).

За підготовку спортсменів, які також вибороли ліцензії на участь у XVI Паралімпійських іграх (24.08 – 05.09 м. Токіо Японія), подякою міського голови відзначений їх тренер Кирдода Іван Іванович.

Цінним подарунком міського голови також відзначений Примаченко Олександр, вихованець КДЮСШ №2 ЧМР, який здобув «золото» (категорія 87 кг серед юніорів) на Міжнародному турнірі з греко-римської, вільної та жіночої боротьби серед юніорів у м. Бухарест Румунія 03-05 червня.

За перемогу у Чемпіонаті України з кулінарного мистецтва (25-26 травня, м. Київ:) нагороджено представників ДНЗ "Черкаське вище професійне училище".

Так, цінний подарунок міського голови отримали вихованці закладу Литовченко Євген (переможець у номінації «Основна страва з м’яса», дипломант у номінації «Основна страва з птиці») та Недбайло Ярослав (чемпіоном у номінації «Сучасна українська кухня»). Їх викладач, Булатецька Любов Володимирівна, нагороджена подякою міського голови.


« повернутися

Вхід для адміністратора