Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Черкаські учні отримали грант від Upshift на створення молодіжного хабу

Дата: 30.06.2022 12:22
Кількість переглядів: 13

На початку червня стартував проєкт інноваційної програми для молоді UPSHIFT: Upshift – випускники.

Учасники з усіх куточків України, серед яких і учні 11-Ф класу Черкаської ЗОШ №7, розпочали роботу над новими проєктами, спрямованими на допомогу цивільному населенню.

Назар Щербатюк, Артур Горбенко, Даша Заєць та Марина Іванова під наставництвом вчителя англійської мови Лесі Щербатюк розробили проєкт, що має на меті підтримку дітей та підлітків, які через військові дії змушені були покинути рідні домівки.

Учні прагнуть створити у нашому місті молодіжний хаб, де проводитимуться ігри та майстер-класи для дітей, відбуватимуться тренінги, молодь буде мати змогу збиратись у дружній компанії, щоб переглянути разом фільми, поспілкуватись чи пограти у настільні ігри.

Серед 41-ї команди усіх учасників, проєкт черкаських учнів було обрано переможцем. Наша команда отримала грант: фінансування та менторську підтримку в реалізації створення молодіжного хабу! Тож, вже скоро у нашому місті з’явиться цікаве місце для зустрічей та спілкування молоді.

Зазначимо, що ще у жовтні 2021 року Назар, Артур, Даша та Марина взяли участь у інноваційній програмі для молоді UPSHIFT - Upshift Україна, пройшовши жорсткий відбір (понад 200 командних заявок на участь).

Разом з 10-ма командами з різних куточків України вони відвідали триденний тренінг з проєктної роботи екологічного напрямку у м. Харків, де вчилися працювати в команді, аналізувати проблеми та розробляти проєкти, шукати інноваційне рішення соціальної проблеми, яка їх хвилює.

Вітаємо та пишаємось нашими учнями!


« повернутися

Вхід для адміністратора