Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Завідувачка черкаського дитсадка Ольга Григораш присвятила улюбленій справі 60 років

Дата: 30.12.2021 12:23
Кількість переглядів: 19

У 1987 році молодий педагог Ольга Євдокимівна Григораш стала завідувачкою ДНЗ (ясла-садок) №65 «Котигорошко». За 34 роки керівництва закладом вона проявила себе як здібний адміністратор та створила колектив однодумців, спільно з яким у садочку створені комфортні умови як для розвитку творчих здібностей дітей, так і для зростання та вдосконалення професійної майстерності педагогів закладу.

Вона постійно урізноманітнювала процес навчання та виховання юних черкасців, адже це має бути завжди цікаво. Саме тому, малюки пізнавали рідне місто не лише у комфортних умовах груп, але й під час тролейбусних прогулянок спільно з батьками та вихователями та завдяки ще багатьом цікавим та креативним підходам. За ініціативи Ольги Євдокимівни у садочку спеціально розроблений ексклюзивний тематичний цикл заходів для малюків «Що таке Батьківщина?». Її нестандартність у підході до навчального процесу була неодноразово відзначена численними нагородами різного рівня, а за вагомий внесок у розвиток сфери освіти у 1991 році вона отримала знак «Відмінник освіти України».

Наразі вона вже насолоджується заслуженим відпочинком, адже її загальний педагогічний стаж складає 60 років, залишивши по собі дійсно «відмінний» дошкільний заклад із чудовим колективом.

За заслуги в реалізації державної політики в галузі освіти, вагомий особистий внесок у розвиток дошкільної освіти міста, впровадження інноваційних форм та методів навчання і виховання дітей та педагогічну майстерність вона нагороджена медаллю «За сумлінну працю»

«Ольга Євдокимівна перетворила роботу на справу всього життя. Її внесок у розвиток садочку є неоціненним. Її демократичність, тактовність і толерантність під час спілкування з колегами і батьками створила беззаперечний авторитет і повагу. За її плечима гідний поваги життєвий шлях. Бажаю Вам міцного здоров’я, щастя та ще довгі роки насолоджуватись заслуженим відпочинком», - зазначила заступниця міського голови Анастасія Чубіна.


« повернутися

Вхід для адміністратора