Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Семінар практикум «Менторинг – шлях до успіху» відкриває нові горизонти

Дата: 02.03.2020 12:26
Кількість переглядів: 13

21 лютого в органному залі Черкаського  музичного коледжу імені С.С. Гулака Артемовського відбувся семінар-практикум на тему: «Менторинг – шлях до успіху», організований дитячою музичною школою № 3 ЧМР разом з управлінням культури департаменту освіти та гуманітарної політики та Черкаським  музичним коледжем імені С.С. Гулака Артемовського.

В його роботі взяли участь викладачі музичного коледжу та викладачі     мистецьких,  загальноосвітніх шкіл з  Черкас, Сміли, Золотоноші, Шполи, Ватутіного, Звенигородки, С. Шевченкове,  Нікополя, Маріуполя, Сум і Чернігова!

В ході семінару відбулася авторська лекція професора Національної музичної академії імені П. І Чайковського, члена Національної спілки композиторів України, заслуженого артиста України Валерія Микитовича  Івка  «Музичний час та інтонація».  Мова йшла  про  найважливішу стратегію навчання грі на будь якому музичному інструменті: специфіку музичного часу і інтонування у просторі часу!

Емоційно творчим завершенням роботи семінару став концерт унікального оркестру домристів – віртуозів «Лик Домер», який викликав захоплення слухачів і подив професійних музикантів! У виконанні домристів звучали твори С.Прокоф’єва, Д.Шостаковича, В.Моцарта, А.Вівальді, Є. Мілки, В.Івка...

Технічна досконалість, інтонаційна культура, віртуозність виконання, чарівне піаніссімо і… філігранне інтонування у просторі часу!

Семінар-практику був на високому організаційному рівні та насичений актуальною та цікавою тематикою.

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора