Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Заклади культури міста долучилися до організації дозвілля відвідувачів денного літнього табору «Планета дитинства»

Дата: 13.06.2023 12:26
Кількість переглядів: 16

Фахівці закладів підготували розважальні та пізнавальні заняття для вихованців табору. Кожен з них зробив свій унікальний внесок у програму заходу, забезпечуючи дітей незабутніми враженнями та можливостями для розвитку різних навичок.

Майстер-клас з хореографії від керівника театру хореографічних мініатюр «Артанія» Черкаський міський Будинок культури ім.І.Кулика Анатолія Рубана дозволив дітям познайомитися з основами танцю та вивчити невеличкий хореографічний номер.

Складання археологічних пазлів з директором Черкаський археологічний музей Середньої Наддніпрянщини - ЧАМ Михайлом Сиволапом стало захопливим заняттям для дітей. Вони мали змогу відчути себе справжніми археологами, розгадуючи загадки минулого та вивчаючи історичні артефакти.

Майстер-клас з образотворчого мистецтва, проведений викладачами Черкаської Дитяча художня школа ім. Данила Нарбута, надав вихованцям можливість розкрити свій художній потенціал. Діти отримали можливість випробувати різні техніки малювання та створити власні шедеври під керівництвом професійних художників.

Бібліогалявина, організована Черкаською центральною міською бібліотекою для дітей, стала справжнім літературним святом. Діти змогли насолодитися захопливими історіями, казками та граючись відповідати на питання про улюблені книжки.

А на музичній локації від Черкаська дитяча музична школа №2, діти відчули магію музики. Вони змогли побути в ролі музикантів, спробувати грати на різних музичних інструментах та співати у хорі.

Допомога та активна участь закладів культури міста у реалізації дозвілля вихованців табору «Планета дитинства» створила незабутній досвід та надихнула дітей на подальші творчі здобутки.


« повернутися

Вхід для адміністратора