Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

У межах загальноміського музично-патріотичного проєкту «Український вимір» відбувся Вечір фортепіанної музики

Дата: 28.07.2023 20:00
Кількість переглядів: 42

Чарівні звуки фортепіано заповнили сквер ім. Б. Хмельницького, вражаючи слухачів у саме серце. На сцені грали викладачі мистецьких шкіл, які виконували чутливі композиції, демонструючи свою майстерність та талант. Вони створювали магію звуків, переносячи аудиторію в захопливий світ мелодій.

А найкращі випускники мистецьких шкіл міста продемонстрували свій професійний рівень, здобутий роками наполегливої практики та пристрасного ставлення до музики. Молоді артисти вразили глядачів своїм обрамленням музичних творів, емоціями та вмінням передати їх через мову музики.

Цей творчий вечір став справжнім святом для душі кожного присутнього. Мелодійні композиції розраджували серця, запалювали вогник патріотизму та гордості за Україну. Атмосфера заповнилась єдністю і любов'ю до мистецтва, даруючи незабутні емоції та враження.

«Учасники проєкту «Український вимір» поділилися культурним багатством і почуттям єднання через музику. Вони ще раз підтвердили, що такі заходи є невід'ємною частиною формування патріотичної свідомості та розвитку мистецтва в Україні», - відзначила заступниця міського голови Анастасія Чубіна.

Вечір фортепіанної музики є продовженням творчого шляху, який має на меті розширення художніх можливостей та просування талановитих виконавців. Сподіваємось, що подібні заходи будуть традиційними та радуватимуть своїм мистецтвом та духовною глибиною всіх любителів музики у майбутньому.


« повернутися

Вхід для адміністратора